• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Bovengronds begraven

  Begrafenisinrichting voor bovengronds begraven

  Bovengronds begraven, in Zuid-Europese landen is dit heel gebruikelijk. Overledenen worden dan in ‘grafhuisjes’ boven de grond begraven. In Nederland is dit nog vrij nieuw. Diverse begraafplaatsen bieden wel de mogelijkheid om in een nis te worden begraven. Deze nis wordt dan met een afdekplaat van bijvoorbeeld natuursteen afgedicht, waar een inscriptie in kan staan. Op een aantal begraafplaatsen in Nederland is bovengronds begraven dus al mogelijk. Wilt u uw begrafenisinrichting ook aanpassen op bovengronds begraven? Albo Beton kan u hierbij helpen! Wij produceren namelijk grafhuisjes van hoogwaardig beton die als bovengrondse grafkamer voor het begraven van overledenen kunnen dienen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Neem dan gerust contact met ons op.

  Begrafenisinrichting op maat

  Bovengronds begraven kan met de grafhuisjes van Albo Beton. De grafhuisjes die wij produceren voldoen altijd aan de strengste kwaliteitsnormen. We hebben het productieproces van de grafhuisjes volledig in eigen hand. Dat betekent dat we ook maatwerk kunnen leveren en begrafenissystemen en grafconstructies volledig kunnen aanpassen aan de specifieke wensen die u heeft. Of het hierbij nu gaat om de afmetingen, vormen, materialen of andere vragen, Albo Beton heeft altijd een op maat gemaakte oplossing voor u die perfect aansluit bij uw behoeften.

  Advies over bovengronds begraven

  Het kiezen van de juiste begrafenissystemen en grafconstructies voor bovengronds begraven kan lastig zijn. Daarom staan wij voor u klaar om u bij te staan met professioneel advies. We hechten waarde aan vakmanschap en kwaliteit, maar ook aan klantgerichtheid. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen en grafhuisjes te produceren die voldoen aan de specifieke behoeften die u heeft.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Voordelen van Albo Beton als uw partner

  Albo Beton streeft altijd naar de best mogelijke oplossingen voor begraafplaatsen en uitvaartondernemingen. Ook als het gaat om bovengronds begraven. We zijn dan ook een toonaangevende speler op het gebied van begraafplaatsinrichting. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan producten en oplossingen om een begraafplaats functioneel en passend bij de omgeving te kunnen maken. Hierbij bieden we maatwerkoplossingen, waardoor we altijd aan specifieke klantvereisten kunnen voldoen. Verder zijn onze voordelen:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Neem contact op

  Wilt u een mogelijkheid creëren om overledenen bovengronds te begraven? Albo Beton helpt u hier graag bij! Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0524 516 874, een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of per mail via info@albobeton.nl om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van een inventarisatie van uw opdracht, maken we een offerte. Om een juiste offerte voor u te kunnen maken, moeten we namelijk weten wat u nodig heeft. Welke afmeting, welk materiaal, de plaats van levering etc. We horen graag van u wat uw wensen zijn.