• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Dubbele grafkelder

  Dubbele grafkelder laten maken door Albo Beton

  Heeft u een dubbele grafkelder nodig? Laat deze dan maken door Albo Beton! Bij ons kunt u terecht voor grafkelders van hoogwaardig beton die als ondergrondse grafkamer voor het begraven van overledenen kunnen dienen. Een dubbele grafkelder is geschikt voor meerdere personen. U kunt een dubbele grafkelder laten maken voor twee personen, maar ook voor vier personen. De grafkelder is een betonnen constructie waar een uitvaartkist in geplaatst kan worden. Men wordt dan niet in de aarde begraven, maar in een ruimte onder de grond. Soms wordt er voor een grafkelder gekozen vanwege de hygiëne. Wij bieden duurzame en veilige oplossingen voor begraafplaatsen en uitvaartondernemingen. Zo maken wij alleen grafkelders die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Dus wilt u een dubbele grafkelder laten maken? Neem contact op met Albo Beton!

  Maatwerk oplossing voor een dubbele grafkelder

  Bij ons vindt u standaard grafkelders, maar heeft u ook de mogelijkheid om een dubbele grafkelder op maat te laten maken. We hebben het volledige productieproces van de grafkelders in eigen hand. Hierdoor kunnen we een dubbele grafkelder volledig aanpassen aan de specifieke wensen van de klant. Zowel op het gebied van afmetingen als vormen, maar ook andere vragen. Wij bieden u op maat gemaakte oplossingen voor een dubbele grafkelder die perfect bij uw behoeften aansluiten!

  Lengte binnenwerk 218 cm
  Breedte binnenwerk 186 cm
  Hoogte binnenwerk 63 cm
  .
  Lengte buitenwerk 242 cm
  Breedte buitenwerk 190 cm
  Hoogte buitenwerk 79 cm
  .
  Deksel (1 gedeelte) lengte 250 cm  jampot
  Deksel (1 gedeelte) breedte 198cm  jampot

  Lengte binnenwerk 218 cm
  Breedte binnenwerk 159 cm
  Hoogte binnenwerk 63 cm  per deel
  Lengte buitenwerk 231 cm
  Breedte buitenwerk 175 cm
  Hoogte buitenwerk incl. deksel 70 cm  per deel
  Deksel (1 gedeelte) lengte 252 cm  jampot
  Deksel (1 gedeelte) breedte 111cm  jampot

  Laat u adviseren en ondersteunen door Albo Beton

  Er is zoveel mogelijk op het gebied van begrafenissystemen en grafgerelaeerde producten. Daarom staan we u bij met advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste dubbele grafkelder. Bij Albo Beton hechten we waarde aan vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid. We doen ons uiterste best om grafkelders te produceren die voldoen aan de specifieke behoeften die u heeft.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Onze voordelen

  Wij bieden maatwerkoplossingen. Hierdoor kunnen we voldoen aan specifieke klantvereisten voor een dubbele grafkelder. We zijn al jaren een toonaangevende speler op het gebied van begraafplaatsinrichting. U kunt dan ook bij ons terecht voor een breed scala aan producten en oplossingen om een begraafplaats functioneel en passend bij de omgeving te maken. Zo kunnen we u helpen aan de juiste dubbele grafkelder, waarbij u altijd profiteert van:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Neem vrijblijvend contact op voor een dubbele grafkelder

  Wilt u door ons een dubbele grafkelder laten maken? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0524 516 874, een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of per mail via info@albobeton.nl. Op basis van een inventarisatie van uw opdracht, stellen we een offerte op. Voor een goede offerte is het van belang om te weten wat uw wensen zijn. Welke afmetingen, welk materiaal, de plaats van levering, etc. We horen graag van u wat voor een dubbele grafkelder u wilt, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.