• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Etage grafkelder

  Etage grafkelder die voldoet aan uw behoeften

  Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat een etage grafkelder voor u kan produceren? Albo Beton staat voor u klaar! We produceren etage grafkelders van hoogwaardig beton voor het ondergronds begraven van overledenen. U kunt een etage grafkelder voor twee personen, voor drie personen en voor vier personen bij ons laten maken. De etage wordt op elkaar gezet d.m.v. een watervaste kist. Een etage grafkelder maakt het mogelijk dat overledenen niet in de aarde begraven worden, maar in een ruimte onder de grond. Soms wordt hiervoor gekozen om hygiënische redenen. De grafkelders die door ons geproduceerd worden voldoen altijd aan de strengste kwaliteitsnormen. We bieden duurzame en veilige oplossingen voor begraafplaatsen en uitvaartondernemingen. Dus heeft u een etage grafkelder nodig? Neem contact op met Albo Beton om deze te laten maken!

  Maatwerk grafkelders

  Bij ons is maatwerk mogelijk. We hebben namelijk het volledige productieproces van onze grafkelders volledig in eigen beheer. U kunt een etage grafkelder volledig aan laten passen aan de specifieke wensen die u heeft. Hierbij kan het gaan om bepaalde afmetingen, vormen, materialen of andere vragen. Wat u ook wilt, wij bieden altijd op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

  Lengte binnenwerk 228 cm
  Breedte binnenwerk 87 cm
  Hoogte binnenwerk 130 cm
  Lengte buitenwerk 242 cm
  Breedte buitenwerk 101 cm
  Hoogte buitenwerk 147 cm
  Deksel (1 gedeelte) lengte 252 cm  jampot
  Deksel (1 gedeelte) breedte 111cm  jampot
  Lengte binnenwerk 228 cm
  Breedte binnenwerk 87 cm
  Hoogte binnenwerk 208 cm
  .
  Lengte buitenwerk 242 cm
  Breedte buitenwerk 101 cm
  Hoogte buitenwerk 218 cm
  .
  Deksel (1 gedeelte) lengte 252 cm  jampot
  Deksel (1 gedeelte) breedte 111cm  jampot
  Lengte binnenwerk 228 cm
  Breedte binnenwerk 87 cm
  Hoogte binnenwerk 270 cm
  .
  Lengte buitenwerk 242 cm
  Breedte buitenwerk 101 cm
  Hoogte buitenwerk 280 cm
  .
  Deksel (1 gedeelte) lengte 252 cm  jampot
  Deksel (1 gedeelte) breedte 111cm  jampot

  Advies nodig?

  We begrijpen dat het kiezen van de juiste begrafenissystemen en grafconstructies een lastige opgave kan zijn. Daarom staat ons ervaren team voor u klaar om u hierbij te adviseren en te ondersteunen. Bij Albo Beton wordt waarde gehecht aan vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid. We zullen er dan ook alles aan doen om een etage grafkelder voor u te produceren die voldoet aan de specifieke behoeften die u heeft.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Voordelen van een etage grafkelder van Albo Beton

  Een etage grafkelder laat u het beste maken door de specialisten van Albo Beton. Wij zijn een toonaangevende speler in begraafplaatsinrichting. We bieden u dan ook een breed scala producten en oplossingen om een begraafplaats zowel functioneel als passend bij de omgeving te kunnen maken. Daarbij bieden we maatwerkoplossingen en kunnen we voldoen aan specifieke klantvereisten. Verder zijn de voordelen die wij bieden:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Neem vrijblijvend contact op met Albo Beton

  Kunnen wij u helpen met een etage grafkelder? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel naar 0524 516 874, laat een bericht voor ons achter via het contactformulier op onze website of mail ons via info@albobeton.nl. Op basis van een inventariastie van uw opdracht, wordt er een offerte opgesteld. Voor een goede offerte is het namelijk van belang dat we weten wat uw wensen zijn. Welke afmeting, welk materiaal, de plaats van levering, etc. Zo kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn.