• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Islamitische grafkelder

  Islamitische grafkelder laten maken door Albo Beton

  Wilt u een Islamitische grafkelder laten maken? Voor een Islamitische grafkelder gaat u naar Albo Beton! Een betonnen grafkelder is niet geschikt om overledenen volgens de Islamitische gebruiken te begraven. In de Islamitische cultuur is het bijvoorbeeld gebruikelijk om een overleden persoon op de rechterzijde en met het hoofd richting Mekka te begraven. Hier stemmen wij de afmetingen van onze Islamitische grafkelders op af. Daarnaast bevat een Islamitische grafkelder geen bodem, zodat de overledene contact met de aarde houdt. Ook daar zorgen wij voor. Dus wilt u een Islamitische grafkelder door ons laten maken? Neem hiervoor gerust contact met ons op!

  Maatwerk mogelijk

  Albo Beton levert, produceert en plaatst grafkelders. Doordat wij het volledige productieproces in eigen hand hebben, kunnen we grafkelders produceren die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en grafkelders op maat maken. Dat maakt dat u ook bij ons terecht kunt voor een Islamitische grafkelder. Wij kunnen een grafkelder namelijk volledig aanpassen aan uw specifieke wensen. Of het hierbij nu gaat om specifieke afmetingen, vormen, materialen of andere vragen. Wij hebben voor u altijd een op maat gemaakte oplossing die perfect bij uw behoeften aansluit!

  Onze service

  We begrijpen als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste begrafenissystemen en grafconstructies te kiezen. Daarom bieden we u professioneel advies en de juiste ondersteuning. Daarbij kunnen we een Islamitische grafkelder, of meerdere Islamitische grafkelders, produceren die voldoen aan de specifieke behoeften die u heeft. We hechten veel waarde aan klantgerichtheid, maar uiteraard ook aan vakmanschap en kwaliteit. U bent bij ons dan ook verzekerd van hoogwaardige producten.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Waarom een Islamitische grafkelder van Albo Beton?

  Al jaren is Albo Beton een toonaangevende speler op het gebied van begraafplaatsinrichting. U bent bij ons aan het juiste adres voor een Islamitische grafkelder, maar ook voor andere producten en oplossingen om begraafplaatsen functioneel en passend bij de omgeving te maken. We kunnen te allen tijde voldoen aan specifieke klantvereisten. Daarbij bieden we u altijd de volgende voordelen:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Neem vrijblijvend contact op

  Heeft u een Islamitische grafkelder, of meerdere Islamitische grafkelders, nodig? En wilt u deze laten maken door Albo Beton? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0524 516 874, een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of per mail via info@albobeton.nl. We stellen graag een passende offerte voor u op aan de hand van een inventarisatie van uw opdracht. Zodra we duidelijk hebben wat uw wensen zijn, zoals welke afmeting, welk materiaal, de plaats van levering, etc., kunnen we voor u een juiste offerte opstellen. We horen dan ook graag van u wat uw wensen voor een Islamitische grafkelder zijn.