• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Enkele grafkelder

  Duurzame enkele grafkelder van beton

  Wilt u een enkele grafkelder laten maken? Albo Beton produceert grafkelders van hoogwaardig beton die als ondergrondse grafkamer voor het begraven van een overledene kunnen dienen. Een grafkelder is een betonnen constructie bestaande uit een boden, vier wanden en een ‘deksel’ dat in één geheel in een graf kan worden geplaatst. In de grafkelder wordt vervolgens de uitvaartkist geplaatst, waarna de grafkelder gesloten wordt en met zand wordt bedekt. Men wordt dus niet in de aarde begraven, maar in een ruimte onder de grond. Enkele grafkelders zijn geschikt voor één persoon. Wij produceren grafkelders die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Daarbij bieden we veilige en vooral ook duurzame oplossingen voor begraafplaatsen en uitvaartondernemingen. Dus heeft u een enkele grafkelder nodig? Neem dan contact op met Albo Beton!

  Enkele grafkelder op maat laten maken

  Bij ons kunt u een enkele grafkelder op maat laten maken. We hebben het volledige productieproces in eigen hand, waardoor we een grafkelder volledig kunnen aanpassen aan de specifieke wensen die u heeft. Albo Beton streeft ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun begrafenissystemen en grafgerelateerde producten.

  KLEIN MODEL GROOT MODEL
  Lengte binnenwerk 216 cm 224 cm
  Breedte binnenwerk 74 cm 82 cm
  Hoogte binnenwerk 65 cm 63 cm
  .
  Lengte buitenwerk 230 cm 242 cm
  Breedte buitenwerk 89 cm 101 cm
  Hoogte buitenwerk 70 cm 76 cm
  .
  Deksel (1 gedeelte) lengte 229 cm  jampot 250 cm  jampot
  Deksel (1 gedeelte) hoogte 97 cm  jampot 110 cm  jampot

  Ondersteuning en advies

  Zoekt u ondersteuning bij het kiezen van de juiste begrafenissystemen en grafconstructies? Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren. We hechten veel waarde aan vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid. We doen er alles aan om grafkelders te produceren die perfect aansluiten bij uw behoeften. Voor een enkele grafkelder, bent u bij ons aan het juiste adres.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Waarom Albo Beton?

  Wij zijn een toonaangevende speler op het gebied van begraafplaatsinrichting. We bieden u dan ook diverse producten en oplossingen om een begraafplaats functioneel en passend bij de omgeving te maken, waaronder de enkele grafkelder. Doordat we alle aspecten van het proces in eigen beheer hebben, kunnen we voldoen aan specifieke klantvereisten en maatwerkoplossingen bieden. Door een enkele grafkelder te laten maken door Albo Beton, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Neem vrijblijvend contact op voor een enkele grafkelder

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een enkele grafkelder laten maken door Albo Beton? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0524 516 874, laat een bericht achter via het contactformulier op onze website of stuur ons een e-mail via info@albobeton.nl. Naar aanleiding van een inventarisatie van uw opdracht, zullen we een vrijblijvende offerte voor u maken. Om een juiste offerte te kunnen opstellen, moeten we uw wensen duidelijk in kaart hebben gebracht. Welke afmetingen, welk materiaal, de plaats van levering, etc. We horen graag hoe u wilt dat de enkele grafkelder eruit komt te zien, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.