• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Urnkelder

  Betonnen urnkelders

  Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de productie en levering van urnkelders, omdat u een betonnen urnkelder nodig heeft? Albo beton biedt urnkelders voor crematies aan die speciaal zijn ontworpen om urnen veilig en respectvol te kunnen plaatsen. Onze urnkelders zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Daarbij kunnen ze ook worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Wij maken urnkelders in eigen beheer. Hierdoor kunnen we u verzekeren van urnkelders die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. We bieden duurzame en veilige oplossingen voor zowel begraafplaatsen als uitvaartondernemingen die op zoek zijn naar een betonnen urnkelder. Dus wilt u een urnkelder laten maken? Of meerdere betonnen urnkelders? Neem hiervoor contact op met Albo Beton!

  Maatwerk urnkelders

  Heeft u specifieke wensen voor een urnkelder? Doordat we bij Albo Beton het volledige productieproces van de urnkelders in eigen hand hebben, kunnen we deze kelders op maat maken. We bieden altijd op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van de klant. Of het nu gaat om de afmetingen, vormen, materialen of andere vragen. Wij produceren betonnen urnkelders die voldoen aan de specifieke behoeften die u heeft.

  Ondersteuning nodig?

  Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste begrafenissystemen en grafconstructies? Ons ervaren team staat voor u klaar met advies en ondersteuning. We hechten namelijk niet alleen veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit, maar ook aan klantgerichtheid. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige producten en professioneel advies.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Waarom een betonnen urnkelder van Albo Beton?

  Bij Albo Beton vindt u een breed scala aan producten en oplossingen om begraafplaatsen functioneel en passend bij de omgeving te maken. Zo hebben we urnkelders, die we ook nog eens op maat voor u kunnen maken. Doordat wij maatwerkoplossingen bieden, kunnen we voldoen aan specifieke klantvereisten. We zijn dan ook niet voor niets al jaren een toonaangevende speler op het gebied van begraafplaatsinrichting. Wilt u een betonnen urnkelder, of meerdere urnkelders, door ons laten maken? U profiteert dan van de volgende voordelen:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Betonnen urnkelders nodig? Neem vrijblijvend contact op

  Wij helpen u graag aan een urnkelder die voldoet aan al uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door te bellen naar 0524 516 874, een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of per mail via info@albobeton.nl. Wilt u graag een offerte aanvragen? Op basis van een inventarisatie van uw opdracht, stellen we een offerte op. We kunnen namelijk alleen een juiste offerte maken als we duidelijk hebben wat uw wensen zijn. Welke afmetingen, welk materiaal, de plaats van levering etc. We horen graag van u wat uw wensen zijn voor een betonnen urnkelder, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.