• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Verzamelgraf

  Op maat gemaakt verzamelgraf

  Wilt u een verzamelgraf laten maken? Albo Beton doet dit graag voor u! Een verzamelgraf, ook wel verzamelgrafkelder of knekel kelder genoemd, is een groot graf op een begraafplaats waar beenderen en schedels van geruimde graven worden herbegraven. Ook is het een plek die nabestaanden de mogelijkheid biedt om overledenen te herdenken die geen eigen graf meer hebben. Albo Beton maakt verzamelgraven van hoogwaardig beton die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Wij streven altijd naar de best mogelijke oplossingen voor onze klanten, zowel voor begrafenissystemen als grafgerelateerde producten. Dus wilt u door ons een verzamelgraf laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op.

  Mogelijkheden voor een verzamelgraf

  Bij Albo Beton is het mogelijk om een verzamelgraf op maat te laten maken. We hebben namelijk het volledige productieproces van uw verzamelgrafkelder in eigen hand. Hierdoor kunnen we het verzamelgraf aan uw specifieke wensen aanpassen. U kunt dus zelf de afmetingen, vormen en materialen bepalen. En ook andere wensen kunt u doorgeven. We bieden elke klant een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij de behoeften van de klant.

  Betrouwbare service

  Het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste begrafenissystemen en grafconstructies te kiezen. Zeker niet als het gaat om een verzamelgraf. Daarom staat ons ervaren team altijd voor u klaar om u te ondersteunen waar nodig. Ook bieden we u professioneel advies. We hechten namelijk veel waarde aan klantgerichtheid, maar natuurlijk ook aan vakmanschap en kwaliteit. Daarom bieden we u alleen hoogwaardige producten aan.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Waarom een verzamelgrafkelder van Albo Beton?

  Een verzamelgraf laat u natuurlijk maken door Albo Beton. Wij zijn een toonaangevende speler op het gebied van begrafenisinrichting. We bieden begraafplaatsen, gemeenten, particulieren en steenhouwerijen een breed scala aan producten en oplossingen om een begraafplaats functioneel en passend bij de omgeving in te richten. We kunnen altijd aan specifieke klantvereisten voldoen, aangezien we een verzamelgrafkelder op maat kunnen maken. Onze voordelen zijn verder:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

  Wilt u een verzamelgraf laten maken door Albo Beton? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor het maken van een verzamelgrafkelder te bespreken. Bel naar 0524 516 874, laat een bericht achter via het contactformulier op onze website of stuur een e-mail naar info@albobeton.nl. U ontvangt van ons op basis van een inventarisatie van uw opdracht een offerte. Deze offerte stellen we samen aan de hand van uw wensen. Denk aan welke afmeting, welk materiaal, de plaats van levering, etc. We horen dan ook graag van u wat uw wensen zijn voor een verzamelgraf, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.