• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Knekelgraf

  Het knekelgraf van Albo Beton

  Wilt u een knekelgraf laten maken? Hiervoor kunt u terecht bij Albo Beton! Een knekelgraf, ook wel knekelkelder, knekelput of knekelkuil genoemd, is een groot graf op een begraafplaats, waar beenderen en schedels van geruimde graven worden herbegraven. Wij maken knekelkelders van hoogwaardig beton. Daarbij voldoen onze knekelgraven altijd aan de strengste kwaliteitseisen. Bij Albo Beton streven we naar de best mogelijke oplossingen voor onze klanten. Hierbij houden we rekening met veiligheid en duurzaamheid. We produceren onze producten zelf, wat betekent dat we een knekelkuil op maat voor u kunnen maken. Dus heeft u specifieke wensen voor een knekelgraf? Zoals bepaalde afmetingen of een specifieke vorm? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag aan een knekelkelder die perfect aansluit bij uw behoeften.

  Op maat gemaakte oplossingen

  U kunt bij ons dus een knekelput op maat laten maken. Doordat wij het volledige productieproces van het knekelgraf in eigen hand hebben, kunnen we deze aan uw specifieke wensen aanpassen. U bepaalt dus zelf de afmetingen, vormen en materialen. Heeft u andere wensen? Geef ze door, dan verwerken we die ook! We bieden elke klant een op maat gemaakte oplossing voor een knekelkelder.

  Vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid

  Wij bieden u een knekelgraf van hoogwaardige kwaliteit. Wij hechten namelijk veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit. En natuurlijk aan klantgerichtheid. Daarom helpen we u graag bij het kiezen van de juiste begrafenissystemen en grafconstructies. We bieden u ondersteuning en professioneel advies. Ons ervaren team staat voor u klaar.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Voordelen van een knekelgraf van Albo Beton

  Heeft u een knekelgraf nodig? Albo Beton maakt deze graag voor u. Wij zijn al jaren een toonaangevende speler op het gebied van begraafplaatsinrichting. Dat houdt in dat we u een breed scala aan producten en oplossingen bieden om een begraafplaats functioneel en passend bij de omgeving in te richten. Hierbij bieden we maatwerkoplossingen, zodat we altijd kunnen voldoen aan specifieke klantvereisten. Wat zijn uw wensen? Laat een knekelkuil maken door Albo Beton en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Bel of mail ons geheel vrijblijvend

  Wilt u dat wij een knekelgraf voor u maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons. Bel naar 0524 516 874, laat een bericht achter via het contactformulier op onze website of stuur een e-mail naar info@albobeton.nl. Wilt u graag een offerte ontvangen? Ook dat kan. Op basis van een inventarisatie van uw opdracht, wordt een offerte opgesteld. We hebben namelijk eerst wat meer informatie nodig over uw wensen, zoals welk materiaal, welke afmeting, de plaats van levering, etc. Aan de hand daarvan kunnen we een juiste offerte voor u opstellen.