• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Over ons

  WELKOM BIJ ALBO BETON

  Albo Beton, onderdeel van Omko, maakt werk van uw maatwerk. Al bijna 100 jaar kenmerkt Omko zich door haar aandacht voor klantwensen. Een luisterend oor, deskundig advies en een scherp oog voor detail. Omko verzorgt zowel de bijzaken als de essentiële voorwaarden. Zoals u het wilt. Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht spelen daarbij vanzelfsprekend een belangrijke rol. Een snelle inzetbaarheid, een ruim assortiment en goed advies zijn echter minstens zo belangrijk.

  HOGE KWALITEITSSTANDAARDEN

  Albo Beton draagt de hoge kwaliteitsstandaarden van het moederbedrijf uit met een breed assortiment grafkelders. Wij werken met een modulair systeem, waardoor wij aan bijna alle wensen en eisen kunnen voldoen. Van grafkelders voor enkele begravingen tot etagegraven. Zoals u van Omko mag verwachten leveren wij snel, efficiënt en flexibel de meest uiteenlopende modellen door geheel Nederland. Op zowel individueel verzoek als op projectbasis.

  INRICHTING VAN BEGRAAFPLAATSEN

  Een unieke dienstverlening van Omko is de inrichting van begraafplaatsen. Begeleid door ervaren architecten, landschapsarchitecten en conceptontwikkelaars bieden wij een zeer speciale mogelijkheid om een begraafplaats geheel naar wens in te richten. Neemt u eens contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

  Grafkelders Albo Beton

  ALLES IN EIGEN BEHEER: VAN CONCEPT, TOT PRODUCT, TOT PLAATSING

  Al onze kelders ontwikkelen, bouwen en produceren we geheel in eigen beheer in onze eigen betonfabriek in Emmen. Diverse duurzame bekistingen maken het mogelijk om snel en accuraat te voldoen aan uw wensen.

  GEGARANDEERDE DUURZAAMHEID

  Albo Beton verwerkt hoogwaardig verdicht beton in haar kelders voor een gegarandeerde duurzaamheid en soliditeit. Wij bouwen onze kelders op een industriële wijze met ambachtelijke aandacht. Onze vaklieden begeleiden de bouw van concept tot afgewerkt eindproduct. Dat lijkt misschien een detail, maar die persoonlijke aandacht en betrokkenheid maakt dat al onze kelders tot in de puntjes verzorgd zijn. Zoals Omko vindt dat het hoort.

  Maar Omko biedt meer. Door onze werkwijze kunnen wij bijvoorbeeld een flexibele maatvoering leveren. Ook de afwerking van de kelder biedt u een royale keuzevrijheid: van gewit tot betegeld. Ten slotte zorgen onze eigen stelploegen dat de kelder perfect geplaatst wordt. Onze medewerkers vertellen u graag over alle mogelijkheden.