• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Grafhuis

  Grafhuis van Albo Beton

  Wilt u een grafhuis laten maken? Albo Beton staat voor u klaar! In Zuid-Europese landen is het al heel gebruikelijk om een overledene in een ‘grafhuisje’ boven de grond te begraven. In Nederland is bovengronds begraven nog vrij nieuw. Er zijn al wel een aantal begraafplaatsen die de mogelijkheid bieden om in een nis te worden begraven. Deze nis wordt afgedicht met een afdekplaat van bijvoorbeeld natuursteen, waar een inscriptie in kan staan. Bij Albo Beton kunt u terecht voor een grafhuis van hoogwaardig beton die als bovengrondse grafkamer voor het begraven van een overledene kan dienen. Onze grafhuisjes voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Dus wilt u uw begrafenisinrichting aanpassen op bovengronds begraven? En hierom een grafhuis laten maken? Neem contact op met Albo Beton!

  Specifieke behoeften voor uw grafhuis?

  Wij streven altijd naar de best mogelijke oplossingen voor onze klanten. Hierbij zijn de oplossingen die we bieden altijd veilig en duurzaam. En doordat we het productieproces van de grafhuisjes in eigen hand hebben, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften. Dus heeft u specifieke wensen voor een grafhuis? Of het nu gaat om de afmetingen, vormen, materialen of andere vragen, wij bieden u een op maat gemaakt grafhuis.

  Uitstekende service

  Het kan een uitdaging zijn om de juiste begrafenissystemen en grafconstructies te kiezen. Zeker voor bovengronds begraven. Daarom bieden wij u professioneel advies en de juiste ondersteuning tijdens uw zoektocht naar het perfecte grafhuis. Bij Albo Beton hechten we waarde aan vakmanschap aan kwaliteit, maar vooral ook aan klantgerichtheid. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en grafhuisjes te produceren die aan uw specifieke behoeften voldoen.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Waarom een grafhuis van Albo Beton?

  Bovengronds begraven wordt mogelijk met een grafhuis van Albo Beton. Wij zijn een toonaangevende speler op het gebied van begraafplaatsinrichting met een breed scala aan producten en oplossingen om een begraafplaats zowel functioneel als passend bij de omgeving te kunnen maken. Hierbij bieden we ook maatwerkoplossingen aan, waardoor we altijd kunnen voldoen aan specifieke klantvereisten. Verder zijn onze voordelen:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Neem contact op om te bespreken wat mogelijk is

  Wilt u een grafhuis laten maken door Albo Beton? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van een grafhuisje te bespreken. Bel naar 0524 516 874, stuur ons een bericht via het contactformulier op onze website of mail naar info@albobeton.nl. Op basis van een inventarisatie van uw opdracht, ontvangt u van ons een offerte. Deze offerte is mede afhankelijk van de afmetingen die u wenst, het materiaal, de plaats van levering, etc. We horen graag van u wat voor een grafhuis u wilt, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.