• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Urnenmuur

  Urnenmuur van Albo Beton

  Wilt u een urnenmuur laten maken? Hiervoor kunt u terecht bij Albo Beton! Een urnenmuur is een muur met daarin een nis waarin het mogelijk is om een urn te bewaren. Wij kunnen een urnenmuur voor u maken van hoogwaardig beton dat voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. We bieden begraafplaatsen en uitvaartondernemingen zowel veilige als duurzame oplossingen, waarbij we altijd streven naar de best mogelijke oplossingen voor uw specifieke behoeften. Zo kunnen we een urnenmuur in verschillende maten produceren. En kunnen we urnenmuren aanpassen aan uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u direct een urnenmuur door ons laten maken? Neem dan contact met ons op.

  Maatwerk mogelijk

  Albo Beton heeft het volledige productieproces van urnenmuren in eigen hand. Dat betekent dat we een urnenmuur op maat voor u kunnen produceren. Bij ons kunt u dus een urnenmuur laten maken die voldoet aan al uw specifieke wensen. Of het nu gaat om speciale afmetingen, vormen, materialen of andere vragen. Wij bieden u op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften!

  We adviseren u graag

  De mogelijkheden voor een urnenmuur zijn heel divers. Daarom staan we u graag bij met professioneel advies en ondersteunen we u bij het kiezen van de juiste urnenmuur voor uw situatie. We hechten namelijk niet alleen veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit, maar ook aan klantgerichtheid.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Voordelen van een urnenmuur van Albo Beton

  Wij bieden u een breed scala aan producten en oplossingen, waarmee u begraafplaatsen functioneel en passend bij de omgeving kunt maken. Zo kunt u bij ons terecht voor een urnenmuur en deze op maat laten maken. Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat we altijd kunnen voldoen aan specifieke klantvereisten. We zijn dan ook niet voor niets een toonaangevende speler op het gebied van begraafplaatsinrichting. Laat een urnenmuur maken door ons en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Wilt u een urnenmuur laten maken door Albo Beton? Bel naar 0524 516 874, stuur ons een bericht via het contactformulier op onze website of mail ons via info@albobeton.nl. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op aan de hand van een inventarisatie van uw opdracht. Want alleen als we uw wensen duidelijk hebben, kan een juiste offerte worden opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met de afmetingen, het materiaal, de plaats van levering, etc. We horen graag van u wilt dat wij voor u doen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en een urnenmuur kunnen leveren die aansluit bij uw behoeften.