• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Urnennis

  Bovengronds begraven in een urnennis

  Wilt u een urnennis in een urnenmuur laten maken? De specialisten van Albo Beton doen dit graag voor u! Een urnennis is een ruimte in een urnenmuur op begraafplaatsen, waar de as van een of meer overledenen respectvol en veilig geplaatst kan worden. Boven de grond. Wij kunnen urnennissen in allerlei afmetingen en vormen maken. We hebben de productie ervan in eigen beheer, dus kunnen een urnennis ook aanpassen aan de specifieke wensen van de klant. Daarbij voldoen onze urnennissen altijd aan de strengste kwaliteitsnormen. Dus wilt u door ons een urnennis laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Een urnennis aanpassen aan uw wensen

  Bij ons kunt u terecht voor een urnennis die voldoet aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om bepaalde afmetingen, vormen, materialen of andere vragen. Wij hebben het volledige productieproces in eigen hand en kunnen hierdoor een urnennis op maat voor u maken. Zo weet u zeker dat de urnennis perfect aansluit bij de specifieke behoeften die u heeft.

  Bij ons draait het om vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid

  We horen steeds vaker dat het kiezen van de juiste begrafenissystemen en grafconstructies een lastige opgave is. Daarom staan wij onze klanten graag bij met professioneel advies en een goede ondersteuning. Bij Albo Beton wordt veel waarde gehecht aan klantgerichtheid, maar daarnaast ook aan vakmanschap en kwaliteit. Bij ons bent u dan ook altijd verzekerd van hoogwaardige producten.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Daarom een urnennis van Albo Beton

  Wij weten hoe we moeten voldoen aan specifieke klantvereisten. Daarom bieden we u maatwerkoplossingen voor een urnennis. Naast een urnennis, vindt u bij ons nog veel meer producten en oplossingen om begraafplaatsen functioneel en passend bij de omgeving te maken. Wij zijn dan ook niet voor niets al jarenlang een toonaangevende speler op het gebied van begraafplaatsinrichting. De voordelen die we u bieden, zijn:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Neem direct contact met ons op

  Wilt u dat wij een urnennis voor u maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0524 516 874, laat een bericht voor ons achter via het contactformulier op onze website of mail ons via info@albobeton.nl. Wilt u een offerte aanvragen? Op basis van een inventarisatie van uw opdracht, kunnen we een offerte voor u opstellen. We hebben namelijk eerst informatie nodig, zoals welke afmetingen, welk materiaal, de plaats van levering, etc., om een juiste offerte te kunnen maken. We horen dan ook graag van u, zodat we u kunnen helpen aan een urnennis die voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften.