• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Columbarium

  Columbarium laten maken door Albo Beton

  Wilt u een columbarium laten maken? Albo Beton levert, produceert en plaatst columbariums van hoogwaardig beton. Wij bieden u unieke columbariums, ook wel urnenmuren genoemd, voor crematies die speciaal zijn ontworpen om urnen veilig en respectvol te plaatsen. Wij maken in eigen beheer columbariums in alle vormen en afmetingen. Daarbij kunnen we een columbarium ook aanpassen aan de specifieke wensen van de klant. We streven altijd naar duurzame en veilige oplossingen. We produceren dan ook enkel columbariums die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Wilt u een columbarium door ons laten maken? Neem hiervoor dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  Wij bieden maatwerkoplossingen

  Heeft u specifieke wensen voor een columbarium? Zoals speciale afmetingen, vormen, materialen of wellicht toch andere vragen? Wij hebben het volledige productieproces in eigen hand, dus we kunnen een columbarium op maat voor u maken. Zo weet u zeker dat het columbarium perfect aansluit bij uw behoeften.

  Klantgerichte ondersteuning

  Komt u er niet uit bij het kiezen van de juiste begrafenissystemen en grafconstructies? Geen zorgen, want wij helpen u graag. Ons ervaren team staat te allen tijde voor u klaar met professioneel advies en ondersteuning. Bij Albo Beton hechten we namelijk veel waarde aan klantgerichtheid, net als aan vakmanschap en kwaliteit. We bieden u dan ook enkel hoogwaardige producten aan.

  Grafkelders Albo Beton
  Albo Beton B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 1 beoordelingen
  powered by Google
  Johan KlaassenJohan Klaassen
  16:40 20 Jul 20
  employer
  js_loader

  Voordelen van columbarium laten maken door Albo Beton

  Doordat wij maatwerkoplossingen bieden voor een columbarium, kunnen we altijd aan specifieke klantvereisten voldoen. Dat maakt dat we al jarenlang een toonaangevende speler zijn op het gebied van begraafplaatsinrichting. We bieden onze klanten een breed scala aan producten en oplossingen, waaronder een columbarium, om begraafplaatsen functioneel en passend bij de omgeving in te kunnen richten. Daarbij bieden we u altijd de volgende voordelen:

  • Volledige controle over productie, transport en plaatsing
  • Levering door heel Nederland
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Toonaangevend op het gebied van begraafplaatsinrichting

  Neem direct contact op

  Wij maken graag een columbarium voor u die voldoet aan al uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0524 516 874, een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of per mail via info@albobeton.nl. Op basis van een inventarisatie van uw opdracht, kunnen we vervolgens een offerte voor u opstellen. Want alleen als we duidelijk in kaart hebben gebracht wat u wilt, welke afmetingen, welk materiaal, de plaats van levering, etc., kunnen we u een juiste offerte sturen. We horen graag van u, zodat we u kunnen helpen aan een columbarium.